Pentru noi, individualitatea este un concept foarte important. Înțelegem și încurajăm demersurile creative unice. De aceea, suntem entuziasmaţi să ȋţi ȋmprumutăm mâinile iscusite din atelierul nostru  pentru a realiza un proiect imaginat de tine.

Personalizarea unei genţi sau accesoriilor te lasă să ȋţi exprimi spiritul creator şi să devii pentru câteva momente propriul designer. Fie că alegi doar paleta de culori şi ne dai mână liberă nouă, sau poate ştii deja cum vrei să arate geanta ta ideală, noi te putem ghida pas cu pas.

Deoarece timpul nostru este la fel de important ca al tău, vrem să îți oferim la îndemână toate informațiile, inclusiv comisioanele pentru serviciile de personalizare:

    • Pachet 1 –  50 lei – Îți poți alege culorile interior/exterior/baretă ale articolului, împreună cu mici detalii ce nu necesită modificarea tiparului modelului. Astfel, realizăm un articol special pentru tine. Acest comision se adaugă prețului întreg al articolului. Timpul de realizare este de 7 zile lucrătoare, plus alte 2 zile de livrare.

    • Pachet 2 – 100 lei – Include personalizarea unui articol plecând de la un model deja existent în portofoliul nostru, dar care necesită modificări ale tiparului. Poți personaliza dimensiunea, culorile și accesoriile pe care le folosim la realizarea produsului. Acest comision se adaugă prețului întreg al articolului. Timpul de realizare este de 10 zile lucrătoare, plus alte 2 zile de livrare.

    • Pachet 3 – 300 lei – Ne bucurăm tare când aveți idei 100% originale și facem împreună un design special pentru tine. Acest pachet include un design original, plecând de la sugestiile tale. Îți poți alege culorile, accesoriile metalice, dimensiunile, felurile de prindere și de purtare, realizând astfel un produs specific nevoilor tale. Acest comision se adaugă prețului întreg al articolului, calculat cu aceeași formulă aplicată tuturor produselor din portofoliul nostru. Timpul de realizare este de 20 zile lucrătoare, plus alte 2 zile de livrare.

Acum că știi toate detaliile, te-ai gândit la o idee? Dă-ne de veste la numărul 0733624437 sau completează formularul de mai jos. Noi îți răspundem în timp util.

Contactează-ne!

Lasă-ne un mesaj şi te contactăm cât de repede putem.

Nume

Email

Arată-ne ce ȋţi doreşti!

Mesajul tău